Sziasztok!

Sziasztok! Ebben a blogban egy kis kitalált sztorit olvashattok Justin Bieberről! Jó szórakozást...( :


A mamámék már kb 7 kor fentvoltak .

Az volt nekem az első dolgom.hogy felmentem Facebookra..mikor beléptem látom,72 értesítés,20 üzenet,6 imerősnek jelölés ..az 1. 2. tól majdnem elájultam...kb 10 percvolt mera végig néztem őket...a 6. ismerősnek jelölés ez volt: 

Molnár Evelin

Horváth Fanni Nagy

Nagy Dominik

Eric Krisztián Szabó

Ikcupikcu malacka (ezen nagyot röhötem)

Pattie Malatte        (?)

Ezt mondam a Pattie  Malatte-re'Hogymi?'

5 perc múlva elmentem reggelizni,fogatmosni,zuhanyozni és végül felöltözni...a mamám mondta hogy ne legyek már egész nyáron bent a házba,mennyek ki az udvarra trambulinozni...vagy valamit csinálni.Csak ne egész nap a gép előtt üljek! A gépet már é is nagyon meguntam,kimentem egy kicsit trambulinozni kb 10-20 percre aztán vissza mentem a házba..és a mamám szintén megszólalt'Már megis untad? akkor gyere egy kicsit sütizni..'Rohantam az asztalhoz mert imádom azt a süti amit épp csinált..

Almáspitét  készített...Mondtam hogy'hmm,biztos finom lehet...és elkeztem enni..Nagyon finom volt tehát összesen 5 szeletet lenyomtam 10 perc alatt.Már kb 5-6 óra lehetett..Én fet voltam a szobában,ezeket csináltam: Facebook, Twitter,Youtube...Épp 'Justin Bieber As Long As You Love Me'-t Halgattam..( : Mikor egyszercsak csengetést hallottam..a mamám barátnője volt az megpersze a fia és a férje..A mamám mondta nekik hogy üljenek csak le,és hozott nekik narancs levet,Almáspitét,És egykisc rágcsát. Aztán mondta a mamám hogy menjek le mert megérkezted a vendékek,mondtam neki hogy oké mama csak egy pillanat...Elköszöntem a barátaimtól,kikapcsoltam a gépet és indultam lefelé:)


                         Katt a Blog 5.-re




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 2
Heti: 7
Havi: 78
Össz.: 6 258

Látogatottság növelés
Oldal: Blog4.
Sziasztok! - © 2008 - 2024 - justinbieberblog.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »